Ses vi på Webbdagarna i Göteborg?

0 No tags Permalink

Då var det spikat och klart! Den 25 september åker jag ner till Webbdagarna i Göteborg för att hålla en föreläsning under ett av de fyra kunskapsspåren på temat Content Marketing. Fortfarande inte helt hundra på vilken tid jag kommer att gå på, det blir antingen 13:10 eller 13:45.

Här kommer du framöver att kunna hitta det uppdaterade schemat för Webbdagarna i Göteborg – dag två.

beatrice-lindholm-webbdagarna-gbg

Konsten att skriva för besökare och sökmotorer

Varje dag i Sverige görs det över 45 miljoner google-sökningar. Användare som vill köpa en produkt, boka en tjänst eller fylla en kunskapslucka. Men hur går du tillväga för att skapa innehåll på din webbplats som både tilltalar din målgrupp och som även Google uppskattar och premierar?

Jag delar med mig av mina bästa tips för hur du går tillväga för att sökmotoroptimera ditt innehåll och därmed öka din digitala närvaro. Du kommer att få konkreta tips, baserade på praktisk erfarenhet, som du direkt kan använda i din egen verksamhet.

beatrice-lindholm-webbdagarna-gbg

Biljetter till Webbdagarna i Göteborg 23-24 september

Är du en kund, kollega, vän eller bekant som är sugen på att delta får du gärna höra av dig till mig. Jag har nämligen fått förmånen att kunna erbjuda biljetter till Webbdagarna i Göteborg till ett rabatterat pris:  5950 kr (ord.pris 7950 kr). Men har du inte möjlighet att vara med på plats så kan du ju alltid peppa mig på håll genom att skicka ett uppmuntrade sms, mail eller en kärleksfull tweet.

Hoppas vi ses där!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *