Jobbar lite på Netigate

2 , Permalink

Både igår och idag har jag jobbat lite extra hos Netigate. Ett företag som jobbar med enkätundersökningar av olika slag.

De sitter i fin, fina lokaler på Lästmakargatan 20 och jag trivs väldigt bra. Det är ett skönt gäng här som bjuder på sig själva och som verkligen tog emot mig med öppna armar. Men på måndag är jag tillbaka på PerformIQ i vanlig ordning.

Trevlig helg!

20121012-141608.jpg

20121012-141623.jpg

20121012-141649.jpg

2 Comments
 • Linnea
  October 18, 2012

  Hej Bea. Det var så trevlig att ha det här hos oss ett par dagar och vi hoppas få se dig snart igen. Ta gärna en titt på vår facebooksida och håll dig uppdaterad på vad som händer på Netigate.

  Vilken fin blogg du har:-)

  //Linnea

 • beolicious
  October 19, 2012

  Hej Linnea!
  Det tyckte jag med. Ni är ett härligt gäng och jag trivdes verkligen bra ihop med dig. Blir det inget mer jobb i repan så kanske det kan dyka upp något annat längre fram när jag är klar med min utbildning. 🙂

  Jag ska absolut ta mig en titt på er facebooksida. Hoppas allting är bra med dig annars och jag bugar och bockar ödmjukast för komplimangen 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *