Hej och välkommen!

Det är jag som är Beatrice Lindholm och detta är min eminenta blogg.

Här kommer jag att skriva om allting som faller mig in för stunden. Det kan handla om konkreta saker som rör mina intressen, nyheter som jag tycker är viktiga eller andra roliga händelser som jag känner är värda lite extra uppmärksamhet. De flesta inlägg kommer dock att ha ett stort fokus på just marknadsföring, kommunikation och webb eftersom det är ämnen som rör min profession.

Och vem är jag då?
Jag är en glad och driven Webbkommunikatör vars hjärta klappar lite extra för internet, människor och fluffiga djur. Jag är duktig på att skriva, driva projekt och ta fram material för olika målgrupper som både engagerar och driver trafik.

Jag är även en inbiten hästtjej sedan 18 år tillbaka och tillbringar gärna mina lediga timmar i stallet så fort jag får chansen. Jag har även ett löjligt stort intresse för hundar av alla dess slag och finns det något som faktiskt kan göra mig riktigt svag så är det ett par stora, mörkbruna hundögon som tittar bedjande på mig.

Utbildning
Jag har gått utbildningen “Webbkommunikatör med inriktning på sociala medier” vid Medieinstitutet i Stockholm. Utbildningen är en tvåårig YH-utbildning som bestod av tre längre praktikperioder som jag valde att göra på webbbyrån Pinberry, rekryteringsföretaget PerformIQ samt på spelföretaget Betsson.

Yrke
Idag jobbar jag som Projektledare inom affärsutveckling på Expressen med fokus på digitala konsumentintäkter. Tidigare jobbade jag som  innehållsstrateg med huvudansvar för WGPs textproduktion och utbildningar med fokus på SEO och innehåll.

Är det något annat du undrar över så får du självklart jättegärna kontakta mig. Och du, du glömmer väl inte att dina åsikter också är viktiga? Lämna därför gärna ett avtryck i form av en kommentar eller två här i bloggen.

Comments are closed.